A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

Szombati Orsolya - Értékesítés nyomulás nélkül - A milliókat érő különbség eladás és értékesítés között

Raktárkészlet: 1 db
Szombati Orsolya - Értékesítés nyomulás nélkül - A milliókat érő különbség eladás és értékesítés között
990 Ft990
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Van, ​aki értékesítőnek születik, és van, aki értékesítővé válik. Aki értékesítőnek születik, az ösztönösen, aki értékesítővé válik, az tudatosan épít azokra a módszerekre, amelyekről ebben a könyvben olvashatsz. Akár egyik, akár másik tábort erősíted, ez a könyv a sikereid kulcsa lesz. VÁGJ BELE MOST RÖGTÖN! 
Szombati Orsolya kifejlesztett egy olyan módszert, amelynek köszönhetően pár hónap alatt felküzdötte magát területe legsikeresebb értékesítői közé, valamint 1999 decemberében elnyerte a „Közép-Kelet Európa Legjobb Értékesítője" címet. Ebben a könyvben elárulja sikereinek titkait: mi a sikeres értékesítés alapja? miből származnak, és hogyan kell kezelni a visszautasításokat? hogyan célszerű összeállítani egy bemutatkozó anyagot, hogy az ne a kukában landoljon? mire kell fi gyelni a telefonáláskor? mi a teendő, ha a recepciós vagy a titkárnő le akar rázni? milyen ügyféltípusok vannak, és hogyan lehet őket felismerni? mi alapján hozzák meg döntéseiket az egyes ügyféltípusok? hogyan néz ki egy tárgyalás optimális forgatókönyve? mi a hosszú távú partnerkapcsolat alapja? Ez A könyv NEM azoknak íródott, akik azt keresik, hogy vajon miért nem működhet valami az ő területükre, hanem azon gondolkodnak, HOGYAN tudnák átültetni a könyvben olvasható módszereket a saját területükre, cégük-vállalkozásuk növekedése érdekében!


 


A felhasználónál, monitor típustól, beállítástól függően akár jelentős szín eltérések lehetnek. Valósághű színeket csak színhelyes, kalibrált monitor használata esetén láthatunk.

Így is előfordulhatnak szín eltérések a képek és a termékek között. 

Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
K87554
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.